Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy – едно завръщане към култовата трилогия на 18-ти Март

Изглежда от Square Enix ни готвят едно завръщане към култовата трилогия на Tomb Raider със сборно издание, съдържащо трите игри от ребута – Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (2015), Shadow of the Tomb Raider (2018). Информацията идва по рано от предвиденото и някой разсеян служител на Майкрософт я е публикувал  в Microsoft Store. Разбира се, грешката е осъзната бързо, страничката изтрита, но както обикновено става в такива случай, вече е късно :

 

Всички DLC пакети и благинки ще бъдат включени и дори си имаме дата на излизане – 18-ти Март, само след 3 седмици. Платформите не са конкретизирани, но смело можем да предположим, че се преиздава за новата генерация конзоли и PC. Може да очакваме 4K графика, HDR и много вероятно засилен фрамрейт. От второто със сигурност има нужда и тези, играли Shadow of the Tomb Raider на Ps4 Pro или Xbox ONE X, знаят, че играта не е перфектна и на места има дропове на кадри.

 

 

Вероятно скоро ще чуем (официални) подробности.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com