Следващия Tomb Raider идва през 2018-та година

След доста дълго чакане, днес (или вчера заради, часовата разлика) от Square Enix се смилиха над феновете и обявиха официално следващия Tomb Raider. Информацията е постна и освен, че нещата се случват, няма нищо конкретно, официален цитат :

 

От Square Enix сме развълнувани да сподели с вас една голяма новина за следващата година. Честно, иска ни се, да можем да я споделим с вас още сега, но този път имаме нов подход.

 

Идва нова игра по Tomb Raider.

 

Задвижвани от нашата цел, да поставяме феновете на първо място, ние искаме да знаете, че няма да е дълъг периода от обявяването до момента, в който ще може да играете.

 

Нашето пътешествие ще започне с голям евент през 2018-та годна. Ние просто не може да изчакаме, да ви заведем на едно от приключенията на Лара Крофт.

 

От казаното се разбира, че играта ще бъде представена на голям евент/изложение през 2018-та година, а самото и излизане ще бъде скоро след това. Може да гадаем , който ще е този евент. Ако целта е да се шуми най-много за кратко време, най-логичното би биоло да е E3 2018.

 

Разбира се за третата част от поредицата не се чува за първи път. Слухове за името на играта се появиха още през 2016-та година, когато невнимателен служител на Eidos Montreal беше заснет да чете презентация на игра, озаглавена Shadow of the Tomb Raider, повече може да намерите тук и тук

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com