Titanfall или как една игра продава конзоли

Най-дългоочакваната игра, за годината, Titannfall излезе на 11 Март за Xbox ONE и PC. С излизането на играта продажбите на Xbox ONE са се вдигнали с 96%, което удвоява продажбата на конзолата в световен мащаб.

Статистиката е безумна, за изключителното кратко време на пазара играта е продадена в 700 000 копия. Има си причина разбира се, играта печели 60 награди при представянето и на E3 2013, като от тях са :  Best in Show, Best Original Game, Best Console Game, Best PC Game, Best Action Game и Best Online Multiplayer.  Печели „Future Award“ на Tokyo Game Show и „Most Anticipated Game“ на GX 2013. Няма ревю, което да не е положително и оценката и винаги (във всички сайтове) е над 86 от 100.

 

официален website на играта : www.titanfall.com

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. starbusrt 20.03.2014 | Отговор

    То няма лошо ревю и за Gears Of War,но играта е трагична. Само Кейни още и се радва като малко дете и прави ънбоксинги ….ЕПИИИИК

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com