THQ Nordic придоби Alone in the Dark, Act of War, Kingdoms of Amalur и Project Copernicus

Една рокада на гейминг сцената, гиганта THQ Nordic е придобил авторските права над популярната хорор поредица Alone in the Dark, както и на Act of War, от досегашния им собственик Atari Europe, през изминалата седмица. Към това може да добавим и придобиването на други две заглавия – Kingdoms of Amalur и незавършената до сега игра Project Copernicus, което се случи в началото на месеца.

Изглежда от THQ Nordic имат огромни амбиции, компанията притежава завидно количество популярни IP-та, усвоени след закупуването на THQ през 2013-та година, това е и причината да припознае и името му, след като замени дотогавашното Nordic Games.

Феновете на Alone in the Dark и Kingdoms of Amalur чакат продължения на поредиците респективно от 2008-ма и 2012-та година. Случващото се дава надежда в близкото бъдеще това да се случи. Аз самия съм изключително хайпнат от идеята за нова част на Alone in the Dark и се радвам, че поредицата има нов дом.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com