The Witcher: Nightmare of the Wolf – аниме серии по Netflix

От Netflix ни изненадаха с новината за втори сериал по едноименната книга The Witcher, този път с малко по-различен акцент – ще бъде изцяло анимиран. Проектът е озаглавен The Witcher: Nightmare of the Wolf и е поверен на корейското студио Studio Mir – доста познато на широката публика и седящо зад The Legend of Korra, The Death of Superman, анимационните серии Guardians of the Galaxy и много други.

Горното получава зелена светлина най-вече заради огромния успех на игралния сериал, който излезе съвсем скоро по стрийминг платформата, и за кратко време прескочи всички рекорди и се превърна в най-успешния първи сезон на сериал по Neflix, гледан от над 76 милиона домакинства. В допълнение – продажбата на книги и игри от поредицата в дигитален и физически вариант се възобнови с пълна пара.

След това казано, огромният хайп и интерес несъмнено би се прехвърлил с лекота над нещо ново за франчайза, като аниме серии.

За съжаление все още си нямаме официална дата на излизане.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com