Изтекли кадри от снимачната площадка на телевизионния сериал по The Witcher

Снимките по телевизионната адаптация на култовата класика The Witcher се случват от няколко месеца, самата продукция трябва да стигне до малките екрани до края на годината и вероятно е таман време да зърнем първите кадри. Видеото циркулира в интернет пространството от няколко дни и е споделено от сайта redanianintelligence.wordpress.com. Изглежда е заснето от самите статисти и вероятно неговото изтичане може да коства работата на някой. За добро или за лошо, нещо появи ли се един път в интернет, то не може да бъде изтрито :

 

 

 

Може добре да разгледаме Nilfgaardian-ките войници и тяхната екипировка. За съжаление броните дори не наподобяват тези от игровата поредица и феновете не са много доволни. Но трябва да си припомним, че адаптацията не е базарина директно на игрите, а на оригиналните книги. Много е вероятно да има и други съществени разлики, било то в персонажите или в сюжета, от това, което ние геймърите познаваме.

Освен горното, в последните няколко дни бяха разпространени и малко снимки от самата снимачна площадка :

 


Премиерната дата на сериала се очаква Декември тази година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com