The Persistence получава No-VR версия на 21-ви Май за PS4, X1, PC и дори Nintendo Switch

The Persistence изглежда едно страхотно попълнение за феновете на Sci-Fi и хорър жанра, напомня на Dead Space и мога да й намеря един недостатък –  досега играта беше с ексклузивни права на PlayStation 4 и още по-ограничаващо – само и единствено за PlayStation VR. Днес тя получава нов живот и с удоволствие разбирам, че се очаква No-VR версия за редица платформи – PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, и PC. Датата за излизане е насрочена за 21-ви Май и ще се разпространява дигитално.

Новината е съпроводена с хайпващо трейлърче :

 

 

Всеки, който притежава оригиналната PSVR версия, ще получи новата такава безплатно за PS4. В допълнение, за тези направили предварителна поръчка за Xbox 1 и NS до 20-ти май, ще получат 10% отстъпка.

Предвидено е и излизането на физически носител, но заради обстоятелствата със световната пандемия Covid-19, ще бъде в по-късен, неуточнен етап.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com