Ново видео от The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Всяко едно модерно AAA заглавие следва една тенденция – „за PS4, Xbox ONE и PC“. В това царство на новото поколение конзоли и мощни компютри, една едничка игра дръзва да бъде за Wii U. Това е The Legend of Zelda: Breath of the Wild и е игра, която заслужава внимание. Първо защото е част от франчайза оставил отпечатък в сърцата на мнозина вече пораснали геймъри и второ, защото изглежда страхотно.

Nitnendo разпространи нов трейлър, показващ една специална локация – руините на Temple of Time, място познато на феновете на поредицата от игрите „Skyward Sword“, „Ocarina of Time“ и „Twilight Princess“ :

 

 

Играта все още си няма официална дата, очакванията са да придружи премиерата на Nintendo NX през Март 2017-та година. Няколко скриншота :

 

 

4K версията на горните снимки може да видите тук : imgur.com

4K… Разбира се такава резолюция не може да се очакват Wii U версията, но може да се надяваме за тази на NX. Времето ще покаже.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com