The Last of Us Part 2 с ново стори трейлърче

Остават само няколко седмици до излизането на The Last of Us Part 2, хайпаът е космически и е съвсем в реда на нещата, все по често да бъдем подсещани с новини и/или геймплей. Днес от Noughty Dog ни зарадваха с ново стори трейлърче. Макар дълго само две минути, може се види много – неповторимата атмосфера, такава, каквато я помня от първата част, елементи от историята, някои персонажи, невероятната заобикаляща среда и ада, през който преминава Ели :

 

 

Предполагам, много от вас знаят, но наскоро в интернет пространството изтече голямо количество геймплей кадри. Информацията е лесно достъпна и включва дори края на играта. Аз силно ви съветвам да игнорирате въпросното и да се насладим на историята, както си му е реда.

Въпреки спойлерите, предварителните продажби са изключително силни и The Last of Us Part 2 се нарежда в топ класациите на първа позиция в много онлайн платформи за пазаруване.

Премиерната дата е насрочена за 19-ти Юни.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Kratos 08.05.2020 | Отговор

    И защо? Говорим за 95 минути видео от спойлерите, а историята ще е около 40 часа. Убеден съм, че има достатъчно време за да се изясни всичко около историята и най-вече Аби. Първите игра беше добра, но чисто като атмосфера втората изглежда страшно мрачна и тежка, което според мен е добре. А на евреина нормално да му е тъпо, защото в крайна сметка кой иска да му се направи такъв Сигански номер? А и много хора не искат спойлери.

  2. Spewn! 07.05.2020 | Отговор

    Ако спойлерите са истина(което е 99% сигурно), играта и историята са тотално развалени, както и франчайза. Последвалите събития и действия на SIE и ND потвърждават факта, че и те осъзнаха колко са се н*срали! Аз лично отказах моя пре-ордер, което съветвам всеки обичащ играта да го направи. Колкото се възхищавам на първата игра, толкова в момента мразя новата.
    Политически коректна – ХАХАХАХА!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com