The Forgotten City – мистерия, древни цивилизации и пътуване във времето

Нещо ново и приятно. The Forgotten City е инди заглавие, което ще ни пренесе в един свят обгърнат с мистерия, древни градове, пара нормални елементи и ако това не стига – пътуване във времето. Въпросното е reimagine на изключително популярния мод на Skyrim със същото име, но с нова графика, професионално озвучени персонажи и вероятно най-важното, особено за тези играли оригинала – променена история, с много обрати и дори нов край.

 

Нашето приключение ще започне от руините на древноримски град, където изследвайки нещо необичайно или дори – пара нормално, попадаме на портал, който ни пренася в друга епоха, в една утопия, където една грешка на обитателите  им коства живота. Ще събираме пъзела и пред нас ще се разкрие една дълбока и амбициозна история.

 

И понеже е по лесноп да се покаже, от колкото да се обясни, официално трейлърче :

 

 

Играта ще бъде на дисплей на провеждащото се в края на месеца изложение PAX East. Няма точна официална дата, но се очаква до края на годината. Има две запланувани версии – за Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com