The Forge – първото DLC на Shadow of the Tomb Raider идва на 13-ти Ноември

И след изиграването на една добра игра, идва приятния момента да я продължим историята с някое и друго допълнение. От Square Enix, Eidos-Montréal и Crystal Dynamics представиха на света първия DLC пакет на Shadow of the Tomb Raider, а именно – The Forge. Феновете, ще са доволни да научат, че след него се очакват още 6 такива, по един излизащ на месец. Легенда за въпросното може да намерите тук.

 

Очаквани едно ново приключение в залятото от лава място „Ковачницата на падналите богове“, с едничката цел да разкрием мистерията на Kuwaq Yaku. По пътя ще разберем и повече за лора на играта и едно тайнствено и древно минало. В основата си допълнението ще ни представи нов „challenge tomb“, който ще може да изиграем сами или с приятел в Co-Op.

 

 

Допълнението излиза на 13-ти Ноември и е на цена от 4.99 долара, като всички закупили сезонния пропуск ще го получат, без да заплащат. Самия пропуск е на цена от 29 долара.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com