The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ще е безплатен за една цяла седмица

И … The Elder Scrolls Online ще бъде безплатен за една цяла седмица, и за трите поддържани платформи – PS4, Xbox ONE и PC. Информацията беше разпространена едвам днес и няма да има време да се подготвим – евента стартира още утре, 11-ти Април, в 13:00 часа наше време и ще приключи на 18-ти Април в 13:00 часа.

Всеки аспект от играта ще бъде налични, без ограничения – без левел рестрикшън, без определени часове геймплей, чисто и просто, ако някой има желание, от сутрин до вечер ще може да играе. При създаване на акаунт, всеки играч ще получи бонус 500 корони, които могат да бъдат похарчени в магазина. Както винаги в подобни ситуации, постигнатия прогрес ще се запази и ако евентуално играта бъде закупена, може да бъде продължен. В тази връзка – за всеки включил се, играта ще е услужливо намалена.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com