The Dark Pictures Anthology: Little Hope идва на 30-ти Октомври

Следващата игра от серията The Dark Pictures Anthology идва на 30-ти октомври. Little Hope е втората от 8 такива и … показаното със сигурност не разочарова. Чара на цялата поредица се крие в иновативния начин на игра – преживяване, разчитащ на индивидуални решения, които влияят пряко над развитието на сюжета, като може да се играе локлално с до 4 (общо 5) приятеля.

Игричката ще ни пренесе в изоставения град Little Hope, където влизайки в ролята на 4 студента и техния професор, ще имаме едничката цел да оцелеем. По пътя ще разкриваме малко по малко голямата загадка и мистерията, обвиваща населеното място.

 

Официално трейлърче :

 

 

Силно ми напомня на поредици, като Silent Hill и Alone in The Dark. Изглежда приятно и след изиграването на първата част Man of Medan, нямам търпение, да се забъркам.

 

Ще има версия за PS4, X1 и PC. паралелно ще се продава и лимитирано издание :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com