The Council – обявяващ трейлър, нова игричка за PS4, Xbox One и PC

The Council изглежда глътка свеж въздух между познатите шутъри и RPG-та, които са залели пазара. От видяното играта има приятна графика и обещава да ни пренесе в един свят, като изваден от криминалните романи. Приятна атмосфера, доста обрати и напрежение. Ще излиза на епизоди и се разработва от студиото Big Bad Wolf, макар да е слабо познато на публиката, въпросното е ветеран и има участие в разработването на игри, като Watch Dogs, Watch Dogs 2, Far Cry 3, Rainbow Six Siege, Styx и други.

 

Действието в играта ще се развива през 1793. ще се предплатим в ролята на Louis de Richet, член на тайно братство, озовал се на изолиран остров до бреговете на Англия, в имение на богатия лорд  Mortimer. Историята разбира се, ще е плод на нечие въображение, но ще е преплетена с някой събития и реални персонажи, като Наполеон Бонапарт и първия президент на САЩ – Джордж Вашингтон.

 

И тук идва най-интересната част – геймплея ще зависи от решенията взети в играта – всяко действие ще има необратими последствия за развитието на историята и живота на персонажите и самия протогонист. Подобно на познатата система от Heavy Rain и Until Dawn.

 

Обявяващ трейлър :

 

 

Ще има версии за PS4, Xbox ONE и PC. Първия епизод се очаква през Февруари месец 2018-та година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com