Telltale Games ще разработват Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode – това е следващия проект на компанията Telltale Games. Играта звучи нестандартно на фона на обичайните игри за Telltale Games, като The Walking Dead, Game of Thrones, Tales from the Borderlands и други.

 

Компанията ще си сътрудничи с Mojang, създателя на Mincraft, за разработването на играта. Както всяка друга игра на Telltale Games и тази ще е на епизоди, първия такъв се очаква през 2015 година.

 

Цитат :

[su_quote cite=“Mojang“]“Soty Mode“ запазва  пиксализиран автентичен подпис на Minecraft, но ще бъде движен от история, близка до предишните заглавия на Telltale. Това, което може да е най-странната и изненадваща игра на Telltale до сега, ще бъде възможна за Xbox конзоли, PlayStation конзоли, PC, Mac, iOS, и Android.[/su_quote]

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Xakepa 21.12.2014 | Отговор

    Не мога да разбера какво им харесват на тая супер грозна в графично отношение игра.Все едно е правена за Nintendo от едно време.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com