От Techland тизнаха вероятно продължение на Call of Juarez

Тази година Call of Juarez си смени собственика и франчайза е в ръцете на Techland. Не съмнено е въпрос само на време да видим ново продължение, ремастър или всичко друго, което съвременната гейминг индустрия бълва. Със сигурност 2018-та не е момента и Red Dead за дълго време ще номинира пазара, Techland много добре знаят това и явно са решили, да напомнят за себе си и че и те са в играта. Кратко тизърче, озаглавено „Съобщение за Arthur Morgan“ и трябва да допълня, че Arthur Morgan е главния протогонист в Red Dead Redemption 2 :

 

 

Както от Techland се изразяват „Легендите никога не умират“ и Call of Juarez се готви за завръщане, вероятно нова част от поредицата вече е в разработване и ще чуем повече, след, като хайпа покрай Red Dead Redemption затихне и мога да предположа най-удобния момент – E3 2019.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com