За Switch версията на Resident Evil 7

От Capcom обявиха преиздаването на 3 Resident Evil заглавия за Nintendo Switch (повече тук), в допълнение още миналaта година излезе Resident Evil Revelations Collection, включващ две игри.  Цели 5 заглавия и поредицата изглежда доста силна в библиотеката на хибридната конзола. След това казано е доста логично и последната част от сагатада последва своя респективна версия, нещо повече, много подобни игри от култови франчайзи вече направиха въпросния преход.

И правейки една малка проверка, с огромно учудване разбирам, че играта вече се е случила и в Япония и се радват още от май месец под името Biohazard 7: Resident Evil Cloud Version, макар по доста не стандартен начин – може да се играе с помощта на клауд, нужно е да се свали app, който е в скромните 42 MB и се заплаща абонаментна такса от 18 долара за 180 дни. Като за всеки искащ да пробвам дали интернет връзката ще му е достатъчна са предвидени 15 минути триал период.

Всичко върви учудващо добре на WiFi с резолюция 720p и изглежда като един страхотен вариант, да се играят игри, които Switch не би могъл да поддържа.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com