Street FIghter V и малко непотвърдена информация

Задава се ново продължение на популярната файтинг игра Street FIghter V. За момента Capcom държат проекта в тайна и не се знае почти нищо, или поне нищо официално.

 

Няколко изтекли (неофициално) снимки в нета :

original (1) original (2) original (3) original

 

 

Освен снимките днес, за съвсем кратко време, е бил качен, по погрешка, видео клип трейлър/тижър, с клипове от играта и коментари от създателите. За съжаление този клип е бил бързо изтрит. От него се разбира, че играта е запланувана като ексклузив само за PS4 и PC. Играта няма да има версия за Xbox360/Xbox One или Wii U. Предполага се, че ексклузивните права ще бъдат временни и играта просто ще излезе със забавяне, за споменатите конзоли. Очаква се премиерния видео клип да бъде качен отново, когато му дойде времето.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com