Stormy Ascent – безплатно DLC за Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Stormy Ascent е частичка история, която витае като легенда вече 20 години. Въпросното е било част от Crash Bandicoot, първата част от 1996-та година, но е толкова трудно, че за тестерите на играта е била абсолютна агония преминаването му. В крайна сметка, за да запазят нервите и здравето на играчите, е взето решение, нивото да не бъде включено във финалния продукт. И така то остава само една приказка и изключително интересен факт за публиката. Но до днес.

Две десетилетия по късно, когато хайпа по Crash отново е силен, от Sony и Activision са ни подготвили изненада и Stormy Ascent е вече онлайн под формата DLC за Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Всеки притежаващ играта, независимо дали дигитална или на диск, може да го добави от PlayStation Store, и най-хубавата част е, че не струва нищо.

Официален трейлър :

Crash Bandicoot N-Sane е една изключително трудна игра, аз лично се затруднявах изключително много в минаването на някой нива и след това казано, трябва да си направим сметката, че Stormy Ascent ще е най-трудното измежду всички и ако това не стига – и най-дългото, 4 пъти по дълго от най-дългото досегашно такова.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com