Стартов трейлър на Gears of War 4

До излизането на Gears of War 4 остават броени дни и съвсем очаквано от Microsoft са ни подготвили традиционния стартов треййлър. Играта изглежда жестоко, не вярвам да има фен на култовата поредица, който да не е хайпнат. Във видеото може да се видят нови кадри подсказващи сегменти от историята :

 

 

Gears of War 4 ще е първата игра включена в програмата „Xbox Play Anywhere“, закупена дигитално ще може да бъде изтеглена в две версии – за Xbox ONE и за Windows 10. Ще поддържа крос плей между двете споменати платформи и ако правилно съм разбрал, съвсем официално ще може да се играе с клавиатура и мишка на Xbox ONE, някой да ме поправи, ако греша. Световната премиера е насрочена за 11-ти Октомври, като всеки закупил предварително Gears of War 4: Ultimate Edition ще я получи с няколко дни по рано – на 7-ми Октомври.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com