Изтекла информация за ново Star Wars заглавие – Project Maverick

Нещо малко, но изключително любопитно, което изплува днес. Информацията е неофициална, но идва … от доста официално място. Някой някъде е отделил време и ресурс, за да създаде бот, който обхожда базата данни на PlayStation Store и търси скрита, непубликувана информация. Без да съм знаел до сега, въпросното се е увенчало с успех и ни е разкрило Residen Evil 3 предварително. Ред е на нещо ново, и някъде там в кода на официалния PlayStation Store е скрит постера за Star Wars игра :

 

 

Star Wars Project Maverick – за съжаление освен горното, друга информация няма, но лесно може да го свържем с друг теч от миналия месец – според сйата kotaku.com от EA подготвят две нови заглавия от едноименния франчайз – директно продължение на хита от близките няколко месеца Jedi: Fallen Order и втора по-малко амбициозна игра разработвана от Motive Studios. И именно към второто може да свържем нашата нова игра.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com