Star Wars Jedi: Fallen Order с next-gen ъпгрейд във формата на дигитално копие

Покрай всички игри, новини и трейлъри по време на E3, се промъкна нещо малко и на пръв поглед незначително. Но е доста любопитно и силно искам, да му обърна внимание. EA предлага безплатен ъпгрейд за Next-Gen конзоли на играта Star Wars Jedi: Fallen Order , но забележете, от физически носител, на дигитална версия ! И не става дума за теглене на ъпдейт, когато сложите диск – а за пълноценно самостоятелно копие, което да ползвате на вашата disc-less конзола, било то PlayStation 5 Digital Edition или Xbox Series S.

За целта трябва да се попълни форма в Contact EA – избирате Codes and Promotion и replace disk with code. Ако пазите документ за покупка – може да ги приложите и с това да приключите, но ако нямате, от EA са предвидили опция, да изпратите снимка на физическото си издание на играта и също – да заснемете менюто на вашата конзола с респективното ви ID.

Гореописаното е нещо ново за индустрията и досега друга компания не си го е позволявала. Разглеждайки стъпките, не виждам спънка, един диск да бъде използван необезпокоявано за получаването на неограничен брой дигитални версии.

 

Интересен факт и като изключим възможността за спекулация, ще зарадва собствениците на disc-less конзола.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com