Star Wars: Battlefront 2 и Need for Speed 2018 ще бъдат на показ по време на EA Play (предвождащо E3 2017 събитие)

До E3 2017 има доста време, но съвсем естествено, големите компании вече са започнали подготовката. Както винаги от EA ще загреят аудиторията с придружаващото събитие EA Play 2017, което ще протече от 10-ти до 12-ти Юни. От компанията обявиха част от нещата, които ще видим и дори ще може да пипнем, между тях са продълженията на Star Wars Battlefront и Need for Speed. До момента и за двете не се знае нищо, освен, че се разработват, първото се очаква да излезе в края на годината, второто в първото тримесечие на 2018-та година. Освен , че игрите ще бъдат представени, ще бъдат поставени и на показ и някой щастливи потребители ще могат да ги изпробват на място.

Аз не съм фен на Star Wars Battlefront (1), по простата причина, че липсваше сингъл плеър кампания. Но за продължението е обещана такава и вече мога да кажа, че съм хайнпнат.

Други игри на EA, които ще бъдат показани – Fifa 18, NBA Lve 18 и Madden NFL 18. Със сигурност ще има и други изненади, за които ще чуем вече на самия E3 евент.

E3 2017 ще се проведе в периода между 13-ти и 15-ти Юни.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com