Star Wars: Battlefront 2 с отворена бета версия през Октомври месец

Както традицията повелява, от EA и DICE готвят мултиплеър тест на Star Wars: Battlefront 2. Бета версията ще започне на 4-ти Октомври и ще протече на два етап – в първите 48 часа ще могат да се включат само преордналите играта, а от 6-ти Октомври ще е свободна за всеки, имащ желание. Ще продължи до 9-ти Октомври и ще изисква PlayStation Plus или респективно Xbox Live.

 

Ще включва два мода. Първия вече познат от няколкото трейлърчета и геймплей клипчета – Galactic Assault on Naboo. Ще позволява игра с до 40 човека и избор между най-иконичните персонажи . Втория мод е озаглавен „Multiplayer Starfighter Assault“ и по всичко личи, че ще е нещо специално. Ще участваме в епичната космическа битка, развиваща се в периода на първата трилогия (филми). Повече информация за въпросното ще чуем (и/или видим) на GamesCom, в края на Август месец.

 

Моя личен интерес е насочен към сингълплеър кампанията на играта. От години чакам подобно нещо и за съжаление мултиплеър теста надали ще задоволи моето любопитство. Официалната премиера (на пълната версия) е насрочена а 7-ми Ноември.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com