Star Wars Battlefront с дебютен трейлър и малко информация

Както беше запланувано, EA поднесоха повече информация за предстоящия ремейк Star Wars Battlefront, на изложението Star Wars Celebration, което започна на 16-ти Април и продължава и в момента. Има доста информация за играта, но най-важното, беше представен първия трейлър, видеото показва  самия енджин на играта и трябва да отбележа, че изглежда жестоко. Графиката, светлинните ефекти, реализма в него е невиждан до момента :

 

 

Играта се разработва от Electronic Arts и дъщерните и компании DICE, Visceral Games и BioWare и използва енджина  Frostbite 3., същия на който са базирани игри, като Need for Speed: Rivals, Dragon Age: Inquisition, Battlefield Hardline и други. Очаква се да поддържа 1080p и 60 кадъра в секунда.

 

Star Wars Battlefront се връща в корените на първоначалната филмова трилогия. Действието ще се развива на познати места, като Endor, Hoth, Tatooine и Sullust (последното е неизследвана, до сега, планета) и в различни етапи от играта ще можем да играем с Darth Vader и Boba Fett.

 

Главния акцент пада над мултиплеъра. Един от няколкото мода – „Walker Assault“ ще позволява до 40 човека, да играят заедно. Битките ще се водят в атмосферата на споменатите планети, и битки в открития космус няма да има. Една от локациите, която ще позволява съвкупност от толкова много хора, е планетата Endor, същата, която може да види в началото на трейлара. Другата неочаквана новина е наличието на split screen, като поне двама играчи ще могат да играят едновременно и то дори онлайн.

 

Ясна е и датата на излизане – 17-ти Ноември 2015 година за Северна Америка и 19-ти Ноември 2015 година за Европа. Всеки пеорднал играта ще получи безплатния DLC пакет „Battle of Jakku“ по рано на 1-ви Декември, всички останали ще го получат седмица по късно. Играта се очаква за PS4, Xbox ONE и PC.

 

И за финал няколко скриншота :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com