Stadia Pro ще бъде безплатна в следващите два месеца

От Google са подготвили триал период на платената клауд услуга Stadia Pro. Ще продължи цели два месеца и е в сила от … вчера. До тук с хубавите новини, за съжаление си има ограничения и е достъпна в 14 държави, като надали има нужда да споменава, но … България не е от тях (пълен списък може да намерите тук).

Разбира се, има ли желание, има и начин – винаги може да използваме VPN и въпросното е тествано и работи доста дорбе (подробности в това видео на NoThx).

Pro абонатите и всички възползвали се в следващите два месеца, ще имат достъп до 9 безплатни игри, включващи  GRID, Destiny 2: The Collection и Thumper.

 

Всеки може да се включи :

  • Тези, които сега се регистрират, директно ще получат услугата
  • Регистрираните с базов Stadia акаунт могат, да се ъпгрейднат
  • А тези, които имат вече Stadia Pro – няма да бъдат таксувани в следващите два месеца

 

След изтичане на промоционалния период услугата ще струва по 9.99 долара на месец и трябва да бъде изрично отказана, за да не се таксува автоматично.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg