Spyro Reignited Trilogy отложена за 13-ти Ноември

Хубавите неща стават бавно, пускам една сълза и Spyro Reignited Trilogy е забавена до 13-ти Ноември. Отлагането се случва само месец преди предполагаемото излизане, което беше насрочено за 21-ви Септември. Официалното обръщение на Paul Yan, ръководител на Toys for Bob студио :

 

Всеки тук, в „Toys for Bob“, е толкова горд, да бъде отново въвлечен в оригиналната Spyro трилогия след всичките тези години. Ние сме дълбоко ангажирани, да направим тази игра както трябва и за това решихме да преместим премиерната дата на Spyro Reignited Trilogy за 13-ти Ноември 2018-та година. Аз наистина се надявам, че вие ще спасявате дракони и ще унищожавате Rhynocs по рано, но трилогията има нужда от повече любов и грижи. През Ноември, когато вие проучвате Драконовите Реалми (Dragon Realms) , Avalar и Забравените Светове (The Forgotten Wolds), знаем, че ще се съгласите, че допълнителното време си е заслужавало чакането.

Приключението продължава.

 

От по горното разбираме, че за играта е нужно повече работно време, за полиране на крайния продукт. Както обичам да казвам, една отложена игра е по добра, от една бъгава такава. Но в много случаи студията ползват въпросното, като претекст, да сменят стратегически датите, било то заради конкуренция или просто да се възползват от по подходящ, например празничен, период.

 

За добро или за лошо, ще трябва да почакаме едни допълнителни 2 месеца.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com