Spyro Reignited Trilogy + Crash N. Sane Trilogy със сборно издание

Огромния хайп и последвалия успех на Crash N. Sane Trilogy мотивира преиздаването и на друга подобна класика от 90-те години – Spyro. Двете заглавия имат обща история, обща платформа и са играни от същите тези младежи, израснали по онова отдавна изминало време. Носталгията е силна и след това казано, някой се е сетил да отрази всичко споменато със сборно издание озаглавено Spyro Reignited Trilogy + Crash N. Sane Trilogy. Информацията се прокрадна тихомълком, без официален анонс, но сборката е вече по ретейл сайтовете и е в предварителна продажба.

Обявената цена е 59 USD, ще включва двете раемастър версии на общо 6 игри и излиза за PS4 и X1 едновременно. Очаква се на 13-ти Ноември, когато е и премиерната дата на Spyro – Reignited Trilogy.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com