Sony спират сървърите няколко PS3 игри, включително GT5

За съжаление това се случва прекалено рано. Факт е първото спиране на сървърите на няколко PS3 заглавия и то не на кои да е игри, а на ексклузивните Gran Turismo 5 и Resistance цялата трилогия.

 

Gran Turismo 5 ще загуби онлайн сървъра си на 20-ти Май 2014 година, трите части на Resistance на 28-ми Март.  Освен тях, по рано във времето на 28-ми Януари ще бъдат преустановени сървърите на игрите MAG, SOCOM: Special Forces и SOCOM: Confrontation.

 

MAG и SOCOM: Confrontation са изцяло онлайн базирани. Нямат сингъл плеяр и са неприложими без онланйн функциите. Това на практика означава заличаване … за винаги, на двете игри.

 

gran-turismo-5-photo-377750-s-1280x78271Ta2EufGSL._SL1500_

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Тони 31.12.2013 | Отговор

    Нормално е да съсредоточават усилия и ресурси върху следващото поколение, а и в сърварите на горепосочените заглавия няма почти никой, освен може би в това на GT5.

  2. Това е много лошо.Значи бързо ще приключат с ПС3-то.Ще трябва да се взима ПС4,няма как….

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com