Sony се реваншират заради липсата на PSN на връх Коледа

Хакерската атака на 25-ти декември не е продължела повече от 12 часа, но за съжаление, след нея, на Sony им трябваха няколко дни да се възстановят.Повечето потребители нямаха PSN няколко дни, а който имаше – беше със затруднение функции.

 

От Sony се извиниха официално и предлагат на всички PSN потребители, 110 милиона по целия свят, 5 дни удължение на PS Plus субскрипцията и ваучер за 10% намаление. Цитат от вице президента на Sony Network Entertainment  Eric Lempel :

 

[su_quote cite=“ Eric Lempel“]Заради ограничения достъп до PlayStation Network по време на празниците, ние искаме да покажем благодарност за вашето търпение, като предложим на всички PS Plus членове, които са имали активна субскрипция или безплатен триал на 25-ти декември, удължаване на субскрипцията с 5 дни… И като допълнение, този месец, ние ще обявим за ограничено време, ще предложим 10% отстъпка, под формата на код, за еднократно ползване, от цената за пазаруване в PlayStation Store, като благодарност за всички PSN потребители.[/su_quote]

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com