Sony прекратява производството на PS4 от края на годината (1-ви Април 2016)

От няколко дни в интернет пространството се носят слухове, че Sony имат намерението да прекратят производството и издаването на игри за PS4. Това идва от факта, че все по малко хора използват игровите конзоли и предпочитат таблети и телефони. Един тъжен ден за сцената, но за съжаление, очакван.

Информацията се оказа вярна и беше потвърдена днес от Shuhei Yoshida, президент на SCE Worldwide Studios, по време на състоялота се сутринта Aprill конференция, пълното обявяване и повече ифнромация може да видите тук.

Това е положението, ще се минава на Wii U.

Written by: gataka

7 Comments Added

Join Discussion
  1. Zadushen 02.04.2016 | Отговор

    Хахаха шегата е меко казано несполучлива, ще се пръсна от смех.Големо обяснение хората играели на смартфони и таблети.Всеки истински геййймър знае кое е най-отвратителното гейминг изживяване.Тея смешни устройства са жалка работа за игра, допадат предимно на момичета.Съжалявам но шегата не се получи!

  2. rumenn 01.04.2016 | Отговор

    След няколко години тази новина за съжаление ще е вярна (не конкретно за PS4) 😉

  3. Marto 01.04.2016 | Отговор

    Честно казано аз се вързах по простата причина, че ще пускат нова версия на ps4 🙂

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com