Филмовата адаптация Sonic the Hedgehog с нов дизайн на едноименното таралежче

„Вие казахте и ние слушахме!!“ Изглежда това е мотото на Paramount Pictures и след негативния отзвук и критиките, които отнесе любимото на поколения таралежче, видяно в трейлърите на предстоящия пълнометражен филм, компанията върната лентата в производствен процес и след няколко месеца чакане, днес те доставиха.

Новото видео има всичко, което феновете са желали и аз като един такъв от ранна детска възраст се радвам на показаното. Хайпът е силен и нямам търпение да се стигне до големия екран! В допълнение – изключително показателен е факта, че видеото е видяно над 14 милиона пъти само за 24 часа, а оценката му е максимално положителна.

И без повече приказки, ако все още не сте го направили, Enjoy :

 

Създадената ситуация е прецедент. За да се направи горното, Paramount Pictures несъмнено са инвестирали огромен ресурс, вероятно сравним с десетки милиони. CGI  филм от такъв калибър е скъпо удоволствие, особено като добавим факта, че компанията рискува свръх бюджет за да угоди на феновете.

Няма как да не сме доволни, един абсолютен респект към първата компания, която се вслушва в гласа на своите фенове. И за да придобиете реална представа за големите разлики, няколко сравнителни скринове :

 


Източник на снимките : www.gamespot.com

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com