Sonic се завръща за PS4, Xbox ONE, NX и PC

Доста врем мина, откакто за последно чух за любимия на поколения Sonic The Hedgehog. Франчайза се завръща и от Sega са подготвили две игри. Едната ново попълнения към поредицата, а втората – самостоятелна и нова игра, на базата на еднжина и визията на старите игри от 90-те години.

Първия проект е озаглавен Project Sonic 2017, играта ще има модерна визия, възползваща се от характеристиките на модерните конзоли. Официален дебютен трейлър :

 

 

Видеото не показва много, но загатва за Co-Op мод, което ако се окаже вярно, съм сигурен, ще зарадва аудиторията. Очаква се в края на 2017-та година, по време на коледните празници, за PS4, Xbox ONE, Nintendo NX и PC.

Втория проект е озаглавен Sonic Mania и едно завръщане към първоизточника на всичко и е повлияна от навършването на 25 години съществуване на франчайза. Играта ползва класическата визия, позната ни от Sonic The hedgehog 1,2 и 3, но включва нови нива, някой нововъведения и като цяло изглежда като една забавна игричка, целяща ни да ни върне в нашето детство :

 

Излиза през полетта на 2017-та година, за PS4, Xbox ONE И PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com