CGI-игрално филмче по … Sonic с участието на Jim Carrey

Sega готви игрално филмче по едноименната си игричка Sonic the Hedgehog от няколко години на сам. Проекта за съжаление боксуваше и изглеждаше, като поредното нещо, което ще си остане само на книга. Днес с радост разбирам, че в даден момент е прехвърлен в ръцете Paramount и работата по него е възобновена. Нещата са напреднали и дори има вече забъркани имена, като тези на директора Jeff Fowler и актьорите James Marsden (X-MenEnchanted) и Tika Sumpter (Ride Along) В допълнение, се очаква Jim Carrey да получи ролята на Dr. Robotnik, за което в момента се водят преговори.

Франчайз е дост активен в последно време, от Sega релизнаха две доста успешни игри – Sonic Forces и Sonic Mania, очаква се още Team Sonic Racing, а между временно ни зарадваха и с мини анимационни серии, които могат да се гледат безплатно в youtube (тук).  Бих казал идеалното време, когато хайпа е най-силен, за това дългоочаквано Live-CGI филмче.

Имайки на предвид, че актьорския състав все още не е запълнен, снимките надали са започнали. Ще мине доста време, докато видим първо трейлърче, но едно е сигурно, филма не е само на хартия и си има дори официална дата на излизане – 15-ти Ноември 2019-та година. 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com