Sonic Forces ( Project Sonic 2017) и Sonic Mania – малко информация и гeймплей

За тези, които са пропуснали, от Sega подготвят завръщането на едноименния франчайз с две нови игри – Project Sonic 2017, наричана от феновете модерния Соник и Sonic Mania – ретро Соник, повече може да намерите тук. Project Sonic 2017 вече си има ново име, а имeннo Sonic Forces. Информацията идва от провелата се конференция SXSW (The South by Southwest) и е подкрепена с първите геймплей кадри. Макар и кратки, може да придобием обща представа , на това, което ни чака :

 

 

Изглежда от Sega залагат доста на играта, дори е създаден специално за целта енджин, наречен „“Hedgehog 2“. Няма още точна дата на излизане, но се очаква в края на годината.

 

За втората игра информацията не е толкова радваща. Sonic Mania трябваше да излезе тази пролет, но е отложена за през летния сезон. Отново няма точна дата и трябва да чакаме търпеливо такава да бъде обявена. Малко геймплей кадри от нивото Battery Zone. Носталгията е силна и атмосферата може да ни върне 20 години на зад :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com