Sniper: Ghost Warrior Contracts с дата на излизане и ново трейлърче

Sniper: Ghost Warrior Contracts най-сетне получи респективната си дата на излизане – 22-ри Ноември. Новината е поднесена с ново трейлърче и малко информация. Както вече знаем, ще се пренесем в обширните пространства на Сибир и в частност 5 отделни региона. Един тях e пристанището Black Gold , което може да видим в пълня му блясък в долното видео. Както и разнообразие от тактически възможности, нови за франчайза :

 

 

Ще разполагаме с оборудване, даващо ни голяма свобода, преимущество и доста варианти за изграждане на тактика – динамична „Reticle“ система, управляеми скаут дронове, вграден бинокъл за разузнаване и дори маска за обогатена реалност. Както и разбира се – разнообразие от нови оръжия и амуниции. Всичко споменато предлага приятен и увлекателен геймплей и уникално изживяване в различните мисии.

 

Кампания включва 25 основни „контракта“, като изпълнявайки ги постепенно, отключват прогреса и преминаването между регионите. Но разбира се има голяма гама от избирателни сайт куестове. И в допълнение – разположението ситуациите на всичко споемато, не се повтарят и дават страхотен повод за повторение, като мотивира с трупане на активи и ъпдейт на екипировка.

 

Играта изглежда страхотно и от всичко видяно е един достоен наследник на предшествениците си. Малко геймплей, който беше разпространен по време на E3 :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com