Слухове за следващия Tomb Raider – Shadow of the Tomb Raider

След невероятния успех на Tomb Raider от 2013 година и продължението Rise of Tomb Raider, надали в някой има съмнение, че трета част ще има. Ребута засили и без това голямата популярност на франчайза и следващата част се чака от стотици милиони фенове. Може да направим смелото предположение, че от Crystal Dynamics не си губят времето и са започнали подготовката за споменатото. Би било логично, като се има на предвид, че една AAA игра се разработва години.

Ще мине много време, докато чуем официална информация, но неофициална има и днес. И тя е доста любопитна. Следното е категоризирано, като слух и започва с една снимка , публикувана в reddit.com, показваща някой, който си чете съвсем спокойно подготвена презентация, за игра, озаглавена „Shadow of the Tomb Raider“ :

 

itzqpqe

 

Снимката е направена в Монреал, Канада. Което е доста далеч от Сан Франциско, Калифорния, където е базирано студиото Crystal Dynamics, разработвало първите две части от ребута. И тук идва най-интересното, според сайта kotaku.com и, сигурни според самия сайт, източници, причината е проста – трeтата по ред част ще се разработва от Eidos Montreal.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com