Малко слухове за Resident Evil 8

Малко слухове за следващия Resident Evil. Информацията идва от AestheticGamer aka Dusk Golem – същият, който ни спойлна датата на излизане на Resident Evil 3. Разбира се, няма да го взимаме за чиста монета, но е достатъчно любопитно, за да му обърнем внимание. Ако информацията се окаже вярна, следващото заглавие от популярния франчайз ще бъде именно Resident Evil 8. Проекта е стартирал с по-малки амбиции и работно заглавие Resident Evil Revelations 3, но в даден момент концепцията е променена:

 

Информацията е публикувана в Twitter :

 

 

Още малко подробности – играта ще бъде в първо лице, очаква се да излезе през идващата 2021-ва година и ако правилно разбирам – може да очакваме нови подробности следващия месец (не се споменава дали официални или не).

Франчайза е в своя си пик, игрите в последните години се радват на небивал успех и поставяйки на масата факта, че от Capcom не си губят времето, няма съмнение, че по следващото заглавие се работи. А дали горното е вярно, вече само времето ще покаже.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Wargasmo 07.04.2020 | Отговор

    Малко съм скептично настроен като чух,че ще е от първо лице ,но ще поживеем и ще видим.Gatak малка грешка е станала,компанията е Capcom.Играе ти са Silent Hill май 😉

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com