Star Wars: Battlefront II и UFC 3 е възможно да са PS Plus игрите за месец Август

Въпросното се е случвало в миналото няколко пъти, екипа поддържащ PS Plus и PS Store в различните държави наброява стотици хора, човешки грешки се случват и ние понякога получаваме информацията по рано от предвиденото. Някой някъде, за един кратък период, е линкнал две игри, като безплатни за PS Plus абонатите. Разбира се, безплатния им статус е свален в рамките на минути, но стореното е забелязано и публикувано в онлайн сайта glitched.africa :

 

 

Ако горното е вярно, е много вероятно да получим две страхотни AA заглавия през Август месец – Star Wars: Battlefront II и UFC 3. Разбира се, може да го категоризираме само като слух, но в допълнение след точно 7 дни стартира EA Access за PS4 и две игри на компанията, като бонус такива, биха били добра и логична реклама.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com