Слухове за нов Diablo проект на Blizzard

Изминаха 4 пълни години от излизането на Diablo III и имайки на предвид, че от Blizard обичат да разработват игрите си години, да не кажа и десетилетия, вероятно е време работата по ново продължение да започне.

Изглежда компанията гигант набира нов екип, с официална обява, включително и за нов гейм директор (може да видите тук), за неназован Diablo проект.

Един такъв проект може да включва нов DLC пакет, но след 4 усърдни години, надали за това се готвят от  Blizzard. Вероятността работата по Dablo IV да започне е много голяма и логична, но дори и да е така, както обикновено става, официално няма да бъде обявено.

Разработването на Diablo III започва още през 2001 година, не много след излизането на втората част, но до неговото благополучно излизане минават цели 11 години. Да се надяваме, че този път нещата ще се случат по бързо.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com