Нови слухове за излизането на Assassin’s Creed Empire

Единственото сигурно нещо, което знаем за Assassin’s Creed Empire, е че съществува. Всякаква информация за играта се пази в строга тайна и малкото събрана такава идва от неофициални и непотвърдени източници, повече може да прочетете тук и тук.

Днес отново се подсетих за играта, след като Швейцарски ретейл я пусна в предварителна продажба с обявена дата 2017-та година. Точния линк към артикула може да намерите тук :  www.wog.ch.

 

 

Може да става дума за неволна грешка, но историята е показала, че  много такива случаи на края да се оказват верни. През 2016-та година от Ubisoft пропуснаха да изкарат нова част от поредицата, след като обявиха 2 годишна почивка на франчайза. Този период астрономически изтича на 23-ти Октомври, като отброявамслед излизането на Assassin’s Creed Syndicate през 2015-та година. Ще изчакаме и ще видим.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com