Shadow of the Tomb Raider със стартов трейлър

Аз съм изключително хайпнат и чакам с огромно нетърпение третото поред приключение в лицето на Shadow of the Tomb Raider. Играта излиза само след 72 часа, а за тези направили преордър на Croft изданието – по малко от 24. След две изключително успешни части, всички знаем какво да очакваме, хайпа е силен и както вече споменах … аз самия нямам търпение.

Както традицията повелява, от Square Enix са ни подготвили респективното стартово трейлърче :

 

Между временно бана за ревюта падна и от днес такива заваляха по специализираните сайтове. Разгледах повечето такива, големи геймърски медии са доволни, оценките са високи, може да прочетем за красива графика, увлекателна история, приятна механика. Но там някъде има две тъмни ревюта, с ниски оценки и разочароващи изречения, тези на двата вестника The Telegraph (2 от 5) и The Guardian (3 от 5).

 

Други оценки :

 

След съвсем кратко време ще имаме възможността да преценим сами.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com