Sega се готви да обяви нещо, което може да е Bayonetta 3

Историята започна като първо априлска шега и завършва с брояч, отмерващ времето, до обявяването, на това, което може да е Bayonetta 3. На 1-ви Април, редом до много други студия и разработчици, Sega прояви чувство зa хумор и разпространи трейлър, представящ завръщането на Bayonetta в … 8-битова игра. Заглавието се казва простичкото „Bayonetta 8-Bit“ и видеото не е без покритие, играта е реална и дори в този момент може да бъде изтеглена от Steam :

 

 

Горното само по себеси е достатъчно, за да събуди носталгични чувства във феновете на поредицата, но от Sega изглежда имат по големи планове и в играта е скрито съобщение, което води до линк с обратно броене. В момента остават 7 дни и 22 часа (по време на писането на статията) и след проста математика, може да очакваме разкриването на тайната на 10.04 в 12:00 часа.

 

Линк : www.sega.com/14111219

 

Предположението е, че става дума за Bayonetta 3. Втората част на играта излезе през 2014-та година, но беше ексклузив само и единствено за Nintendo Wii U, което не се понрави много на феновете и една голяма част от аудиторията пропусна съществуването и.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com