Сезонния пропуск на Star Wars Battlefront в момента е безплатнен

Без никакво предупреждение и без каквато и да е официална информация, от вчера сезонния пропуск на Star Wars Battlefront e абсолютно безплатен за PlayStation 4 и Xbox ONE. Единственото условие е, да имаме заплатен PS Plus или респективно Xbo Live абонамент и съвсем естествено да притежаваме играта. Въпросното включва всичките 4 DLC пакета – OUTER RIM, BESPIN, DEATH STAR и ROGUE ONE, добавящи 16 нови карти, 8 героя/персонажа, 4 мода и голям брой оръжия и превозни средства.

 

При наличието на нулева информация, не се знае дали въпросното остава за постоянно, или се касае за промоция с ограничен период на време. Но едно е сигурно – ако го заявим сега, остава завинаги.

 

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. a4&k0 19.09.2017 | Отговор

    това не е всичко.. + 4те по-горе изброени DLCта може да се свали безплатно и VR мисия към играта. и най-хубавото е че в момента тече промоция за над 80% намаление, така Всичкото съдържание струва само 10лв.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com