Сезонния пропуск на Star Wars Battlefront в момента е безплатнен

Без никакво предупреждение и без каквато и да е официална информация, от вчера сезонния пропуск на Star Wars Battlefront e абсолютно безплатен за PlayStation 4 и Xbox ONE. Единственото условие е, да имаме заплатен PS Plus или респективно Xbo Live абонамент и съвсем естествено да притежаваме играта. Въпросното включва всичките 4 DLC пакета – OUTER RIM, BESPIN, DEATH STAR и ROGUE ONE, добавящи 16 нови карти, 8 героя/персонажа, 4 мода и голям брой оръжия и превозни средства.

 

При наличието на нулева информация, не се знае дали въпросното остава за постоянно, или се касае за промоция с ограничен период на време. Но едно е сигурно – ако го заявим сега, остава завинаги.

 

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. a4&k0 19.09.2017 | Отговор
    това не е всичко.. + 4те по-горе изброени DLCта може да се свали безплатно и VR мисия към играта. и най-хубавото е че в момента тече промоция за над 80% намаление, така Всичкото съдържание струва само 10лв.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]