Santa Monica Studio работят по нещо ново, евентуално продължение на God of War

Надали някой има съмнения, че от Santa Monica Studio си губят времето и вече не се подготвя нещо ново. Но е хубаво, да чуем потвърждение. Информацията идва от Cory Barlog, криетивен директор и главен виновник за успеха на God of War. В общи линии, човека и неговия екип, са се забъркали в началния стадий на нов проект и все още се изяснява и избира стори борда. На няколко пъти получихме потвърждение и нагласа, че продължение на God of War е на дневен ред и имайки на предвид мащабите и обема на подобен тип игра и нуждата от години на разработване, какво по логично от това, работата по него вече да е започнала.

 

 

За съжаление от Santa Monica Studio показаха колко много държат на конфиденциалност и колко са силни в изненадите, вероятно ще мине доста време, преди да разберем конкретни подробности.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com