Robinson: The Journey идва на 9-ти Ноевмри

Robinson: The Journey си има официална дата – 9-ти Ноември за Европа и 8-ми Ноември за Северна Америка. Играта представлява Sci-fi шутър в първо лице, предназначена ексклузивно за PlayStation VR. И от всичко, което съм видял , до сега, аз съм изключително хайпнат и вероятно ще е първата сериозна VR игра, в която ще се впусна.

На пръв поглед изглежда едно страхотно приключение, смесица между две коренно различни тематики – Sci-Fi и праисторически свят с динозаври. Страхотни декори на чужда планета, обитвана от изключително добре изпипани и детайлно направени динозаври и всичко това с възможността да се почуства и види от близо с устройство за виртуална среда.

Хайпа е голям и нямам търпение. Няколко официални скриншота :

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. a4&k0 16.10.2016 | Отговор

    от клипчетата с VR игри още не съм видял някоя с „отворен свят“ 🙁 в тази ще може ли да се обикаля свободно навсякъде? това че Батман не може да лети над Готъм, ми уби ентусиазма.. Лара Крофт също не може да ходи из имението си.. в RE7 ми е надеждата 🙂

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com