Resident Evil Village идва за PlayStation 5, Xbox Series X и PC през 2021-ва година

На отминалата, снощи „The Futere of Gaming“ презентация, от Capcom представиха на света следващата част на култовата си хорър поредица, а именно Resident Evil Village. Играта изглежда жестоко, графиката блести и отива на новото поколение конзоли; и в допълнение – макар да знаем малко за историята, изглежда, като нещо, в което искам да се забъркам. Ще има версия за PS5, XSX и PC, като за първите две е обещана специална оптимизация и играта ще бъде изцяло без … loading екрани.

 

Официално трейлърче :

 

Още едно видео подготвено от Capcom с допълнителна информация и малко геймплей кадри :

 

 

Има една поговорка : щастливият край е просто една не до край разказана история. Казаното е в пълна сила в света на Resident Evil и ще се пренесем няколко години, след събитията в RE7, в отдалечено селище в Louisiana, където Ethan Winters и Mia са намерили заслужено спокойствие, но за съжаление – не за дълго. Мрачните и ужасяващи събития ще ги застигнат за пореден път. Селцето и местните жители са в сърцето на разказаната история, голямо част от геймплея е отделен за разучаване на района и събиране на малки парчета, от един голям пъзел и загадка.

Няма точна дата, но е обявена за 2021-ва година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com