Resident Evil Village със специален шоукейс на 21-ви Януари и затворена бета версия

Resident Evil Village е една от най-чаканите игри за годината, след изиграването на 7-мата част, аз самия нямам търпение. Макар да измина половин година от обявяването и, все още си нямаме дата на излизане и дори … геймплей кадри. Последното си е престъпление, но изглежда ще бъде променено само след няколко дни и от Capcom са ни подготвили специален евент посветен на играта – Resident Evil Showcase. Ще се проведе на 21-ви Януари, като се очаква да видим интервюта с разработчиците, трейлърче, геймплей кадри и много подробности, като силно се надявам, това да включва и премиерна дата.

 

В допълнение е предвидена и затворена бета версия, за която може да кандидатстваме от днес до 21-ви Януари. Повече информация и изисквания, може да намерите тук : https://www.residentevil.com/village/us/topics/25th-cbt/

И за да не е постна новината си имаме малко тизърче :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com