Resident Evil Village с ново трейлърче, геймплей, официална дата на излизане и … PS5 демо версия

Дойде си времето, да изплакнем очи с първите геймплей кадри на Resident Evil Village. Долните трейлърчета бяха представени късно снощи на специален, евент озаглавен Resident Evil Showcase – дълго едва 30 минути, но пълно с информация, кадри и … няколко изненади.

 

Цялото предаване, може да изгледате тук (започва на 29-тата минута) :

 

 

Ново трейлърче, озаглавено простичкото Resident Evil Village – 3rd Trailer :

 

 

Макар само две минути, в него може да видим някой от персонажите, противници и частичка от историята и в какво се забъркваме.

 

Игричката е директно продължение на предшественика си RE7 : biohazard, продължаваме приключението с главния протагонист Ethan Winters и неговата съпруга Mia Winters отново е замесена и може да я видим за кратко в трейлърчето. Споменатото не е ново, но сега разбираме, че изминалите събития и персонажи, са тясно свързани с историята на RE Village – роднинските връзки и сагата със семейство Baker не са приключили и ще се изправим отново срещу емблематичното семейство, в лицето на сестрата на Jack Baker.

 

И след това казано, нека ви прехвърля на най-сладкото – 6 минути геймплей кадри (с коментари) :

 

 

Видяното изглежда епично и ми харесва факта, как запазва същия геймплей в първо лице, познат ни от Resident Evil VII, но ни представя една нова атмосфера, със съвсем друга заобикаляща среда, с различни мотиви, персонажи и противници. В допълнение – системата за крафтване е претърпяла ъпгрейд и ще имаме възможност да си купуваме амуниции и оръжия.

Последно казаното много ми харесва, защото предполага доста по дълъг геймплей, отиващ на подобен геймплей.

Имаме си и официална дата – 7-ми Май 2021-ва година. И за най-нетърпеливите, бяхме изненадани с … демо версия за PlayStation 5, която вече е лайв.

Всичко показано изглежда страхотно, хайпа е силен и аз самия нямам търпение.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com