Resident Evil: Revelations 2 – първия синематик от играта

От Capcom разпространиха видео, показващо първия синематик от предстоящата игра Resident Evil: Revelations 2. Играта е разделена на епизоди, като показва 4 различни истории. Видеото е с времетраене 4 минути и показва началото на играта и първия епизод, в който Claire Redfield се завръща в поредицата :

 

 

За съжаление играта не блести с невероятна графика, по скоро изглежда на игра от отминалите години, от колкото за PS4 или Xbox ONE, но въпреки всичко съм сигурен, че феновете ще я чакат с интерес. Играта се очаква в първото тримесечие на 2015 година за палтформи : PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One и PC.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. Xakepa 10.03.2015 | Отговор

    Странно защо, като че ли доста се забавиха с епизод 2 (ако изобщо е излязъл.То ще стане време епизод 3 да излиза, а още 2 няма.

  2. Съгласен съм за графиката, но Revalations 1 беше доста добра и тази я чакам с интерес 🙂

    • Xakepa 11.03.2015 | Отговор

      Като, че ли се кефех повече на еденицата.Тук чакането е повече и това не е в + за втората част.Вярно, че ако беше направена всичи епизоди наведнъж, като предишната част до сега да съм я превъртял и забравил, но пък това чакане много ме изнервя.Дано да няма повече такива игри.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com